Fordele ved at kombinere CaseWare og TimeView

Kundedata
Ved at integrere CaseWare og TimeView kan kundestamdata flyde fra TimeView til CaseWare. Det betyder, at I kun skal holde stamdata ajour et sted, og det sikrer, at du altid bruger de nyeste kundedata i CaseWare. Kort sagt, sparer det tid og sikrer et bedre resultat.

Overblik
Med TimeView får du værktøjet, som hjælper jer med at sikre overblik og styring i den travle hverdag.

Detaljeret viden
TimeView giver mulighed for at få et detaljeret overblik over igangværende opgaver på datointervaller og I kan få præcis viden om indtjening og over/underdækninger.

Bedre planlægning
I kan planlægge hvilke medarbejdere, der skal arbejde med de forskellige kunder – og hvornår. I kan naturligvis følge opgaverne og se, om alt skrider fremad som forventet. Det er også let at bruge TimeView til at planlægge og forventningsafstemme regnskabssæsonen allerede i efteråret, så alle har et overblik over de kommende opgaver og kender opgavefordelingen inden den travle sæson starter.

Let arkivering af mails og dokumenter
Med TimeView kan I løbende arkivere mails og dokumenter. Mailarkiveringen via Outlook giver jer mulighed for at få arkiveret kommunikationen med kunderne, så alle på sagen kan tilgå det.

Automatisk tidsregistrering
TimeView kan tidsregistreringen automatisk, så den tid der rent faktisk er brugt på en kunde også bliver registreret. Det er hurtigt og nemt, og er med til at give mindre administration til den enkelte medarbejder.

Lavere tidsforbrug og udgifter til administration
I sparer tid og udgifter til administration og kan lettere planlægge opgaverne. Det gør det alt i alt lettere at sikre, at opgaverne bliver løst til tiden.

Forside    Hvad siger vores kunder    Fordele    Hvad koster det?    Kom godt i gang    Kort om TimeView    Book et møde