TimeView Systemkrav

TimeView produktet er baseret på Microsofts produkter, og udviklet på Microsoft platformen – du skal være opmærksom på følgende systemkrav:

Officepakke 

Systemet integrerer med Officepakkerne 2007, 2010 og 2013

SQL-Database

Data i TimeView ligger i en SQL database. TimeView kan afvikles på alle udgaver – også Express som følger med Windows. Erfaringsmæssigt vil en 10-bruger installation kunne bruge TimeView omkring et års tid før pladsen er brugt. Imidlertid findes der en del udgaver af SQL – og vi anbefaler at du spørger din forhandler eller kontakter os for mere information.

Krav til server

Såfremt I fravælger hosting af TImeVIew, skal I sikre jer, at den server som benyttes har tilstrækkelig med kapacitet. Vi anbefaler, at du spørger din forhandler eller kontakter os for mere information. Vi har en udarbejdet et par anbefalinger i en SQL server performance guide – som du er velkommen til at downloade her:

Krav til  PC miljø

TimeView kan afvikles via terminalserver eller direkte på PC. Det er dog et krav at PC er opdateret med det nyest DOT-NET framework for at kunne afvikle klienten – se mere her: http://www.microsoft.com/da-dk/download/default.aspx – søg på .NET framework

Produktinformation   Referencer   Forhandler&Priser