prOdukt info

ISAFE er et program til beregning af de skattemæssige konsekvenser ved salg af fast ejendom udenfor parcelhusreglen.

referencer

ISAFE bliver især brugt af revisorer til at sikre korrekt beregning af skatten  – også når der er tale om del-salg eller landbrug.

pRAKTISK info

ISAFE ligger i skyen – hos Microsoft – og det er din garanti for, at der er styr på kundernes data, og for at GDPR mv. er iorden. Databehandleraftale skal indgås.  

Produkt Information

IT-værktøj til salg af fast ejendom

iSAFE er et IT-værktøj, som er udviklet specifikt til revisorer, advokater samt ejendomsmæglere, der formidler salg af fast ejendom.

iSAFE fokuserer på beregning af skattetakseringer, og samtidig giver iSAFE et generelt overblik over de gældende regler, når det gælder de skattemæssige konsekvenser ved salg af fast ejendom.

iSAFE gør de omfattende beregninger ved ejendomssalg overskuelige – afskrivninger og ejendomsavance klares med få klik. iSAFE tages hurtigt og nemt i brug via internettet.

 

Få et nemt og overskueligt ejendomssalg 

Programmet er fleksibelt, og det indeholder beregning af bl.a. ejendomsavance for helsalg af rene erhvervsejendomme, blandede ejendomme, land- og skovbrugsejendomme samt en- og tofamiliehuse og ejerlejligheder, der ikke opfylder betingelserne for skattefritagelse.

For at gøre processen med ejendomssalg nemmere for både revisorer og de skattemyndigheder, der kontrollerer beregningerne, giver iSAFE mulighed for, at brugerne kan udlåne beregninger til hinanden. Det betyder, at beregninger kun skal tastes én gang og derefter hurtigt kan hentes frem af de instanser, der skal bruge dem.

 

Referencer

Hvis du er interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte nogle af vore kunder:

 

Praktisk Info

Isafe priser

Priser (excl. moms) i 2014 Anskaffelsespris: 3.000 kr. i oprettelse

 

Vedligeholdelse:

Pris for en afdeling:   4.000 kr. pr. år

isafe systemkrav

iSAFE kan afvikles hvis du har en browser – men det er udviklet til Microsoft Explorer, og afvikles bedst i den.

book et møde

om