om

 

Virksomheden TimeSolutions udspringer af et ønske om at give revisorer de rigtige værktøjer til styring af revisionskontoret.

Asbjørn Riise stiftede selskabet i 2008 sammen med revisorerne Thorbjørn Helmo Madsen, Jens Sørensen og John Hansen fra revisorvirksomheden TimeVision.

Før dette samarbejde havde Asbjørn udviklet ReviMentor sammen med Foreningen af Registrerede Revisorer – FRR samt MS-Rev produktet sammen med revisorsammenslutningen Moore Stephens.

Grundlaget for virksomheden er således et solidt kendskab til branchens særkender, samt karakteristika.

Vi sætter en ære i altid at være teknologisk i front. Vores udvikling baserer sig på Microsofts nyeste teknologi og sikrer dig produkter der integrerer problemfrit samt ikke mindst en høj grad af sikkerhed i dataopbevaring og håndtering.

TimeSolutions samarbejder bredt i branchen – og har et tæt samarbejde med FSR – Danske Revisorer omkring CaseWare således at de to produkter supplerer hinanden bedst muligt – herunder sikrer at data er til rådighed hvor det er nødvendigt.

Det er vores håb at du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre sammen med dig – og du er velkommen til at booke et møde med vores stifter og direktør Asbjørn Riise nedenfor.

 

 

Selskabets bestyrelse

Bestyrelsesformand Jens Sørensen

 

Bestyrelsesmedlem John Hansen

Bestyrelsesmedlem Asbjørn Riise

book et møde