Om os

Vi er TimeSolutions

Virksomheden udspringer af et ønske om at give revisorer de rigtige værktøjer.
Kom med bag TimeSolutions og få kendskab til virksomhedens grundlag.

En kort historie om os

Med målet om at levere de rigtige værktøjer til styring af revisionskontoret stiftede Asbjørn Riise virksomheden TimeSolutions i 2008. Det gjorde han sammen med revisorerne Thorbjørn Helmo Madsen, Jens Sørensen og John Hansen fra revisionsselskabet TimeVision.

“Vi sætter en ære i altid at være teknologisk i front. Vores udvikling baserer sig på Microsofts nyeste teknologi, så vores produkter integrerer problemfrit og samtidig giver en høj grad af sikkerhed i dataopbevaring og håndtering.” – Asbjørn Riise, direktør.

Tidligere har Asbjørn udviklet ReviMentor sammen med Foreningen af Registrerede Revisorer – FRR samt MS-Rev produktet sammen med revisorsammenslutningen Moore Stephens. Virksomheden bygger således på et solidt kendskab til branchens særkender samt karakteristika.

Derudover samarbejder TimeSolutions også bredt i branchen. Blandt andet arbejder vi sammen med CaseWare, hvor de to produkter på bedst mulig vis supplerer hinanden og sikrer, at data er til rådighed, hvor det er nødvendigt.

Vi vil gerne fortælle dig meget mere om, hvad vi kan gøre for netop dig. Du er derfor altid velkommen til at booke et møde med stifter og direktør Asbjørn Riise.